Monday, February 28, 2011

amarah di hari isnin

grrrr!! mmg c budak giant tu da mlampau oke....da la last week masuk lambat tetiap ari, around 9am bru nmpk btg idung tu, ptg jumaat pulak balik dlm kul 4pm. pastu hari ni amik EL pulak. hoiii, ko ingt ko ade syer dlm ofis ni ke??  - oke, tu satu bab

yg officer2 @ pnyelia2 kat ofis ni pulak membutakn mata, memekakkan telinga je dlm hal ni. xde tindakan langsung! aku ni da nak bnanah tgk prangai x smenggah c giant tu. tp kalo x nmpk btg idung aku ngan sorg lg membe, tau pulak nk mencarik! tau la kitorang ni pkerja yg berkaliber...tapi kalo ye pon jaga la kebajikan kami ni pulak. sampai nak cuti pon payah. helloo, please take action n b fair ye...

haishh sakit ati btol la bhadapan ngan org2 gini tetiap ari..nk g opis pon xde smgt tau, sbb tu la rse nak cuti je..

uols sume xde problem ke kat ofis?

5 budak gojes:

Pala Maldini said...

marah nampak.. jangan marah2.. nanti kena jual

:-)

laDieS inTaN said...

yg nie pun rsanyer aku tau dh saper,hahahaha..uit, ko tak memfollow blog aku ker?

aneesz said...

incik pala~ sblm kne jual, baek sy jual c giant tu dlu..hehe

intan~ aitt, aku rse da klik i folo u dh...xpe2, aku klik lg smpai bjaye okeh :)

maya amir said...

haishhh..paling tak suke bile org lain buat salah, org atasan buat bodo jek.. yg org buat salah tu lagik gamaklaa buat gitu jek..amek kesemapatn tul..isk..isk..harap2 leh bersabar..

aneesz said...

tu la pasal maya..bsabo je ni..cume kekadang tu tlepas gak semburan2 pedas kat giant.hihii..puas ati