Tuesday, February 22, 2011

nak panggil ape ehh....

humm....macam x best je nak membahasakn diri shayer kat blog ni sbg 'shayer'....
so, untuk mengeratkan lagi hubungan silaturahim kite sume (macam la ada yang baca blog ni..hahaha), makanya d sini shayer mngumumkan bahawa kamoo kamoo kamoo sume bole panggel shayer ngan panggilan 'dik neesz'.. sekali lagi diulang, 'dik neesz' ye... bukan dek non..haha..
emm...nape dik neesz? bukan kak neesz atau mak neesz atau nek neesz? sbbnye ialah dik neesz ni maseh single mingle but not available....kalau dik neesz da berubah status, baru la nickname baru appear kat blog ni okeh...hehe..

c u! tatatititutuuu....

4 budak gojes:

laDieS inTaN said...

poyo jer ko ek nak suh panggil dik nis,hahaha..takper, aku pggl ko semek anis lh ek,hahaha

purple butterfly said...

ahh...xmo xmo...kne panggel dik neesz jugak ye...tp kat alam blog je, kalo jumpe kat lif sile panggel aku sepertimana biasa..hehe

laDieS inTaN said...

hahahaha..permintaan yg agak sukar utk ditunai'n, tp, aku akn cuber menunai'n nyer,hahahaha

purple butterfly said...

baek ko tunaikan...kalo x nnt anak ko tu aku panggel semek jgk... ;p