Thursday, February 24, 2011

awie la pulakkkkkkk......

haaa, korang sume jangan kesalahpahaman pulak, bukan celeb laen wujud kat opis dik neesz..tapi tadi dik neesz tejumpe awie! real awie! awie wings tu... hahhaaa...best2

mungkin korang tertanye-tanye mane dik neesz tejumpe c awie ni kan? ko dok kat pnempatan celebs ke neesz? ohh tidak.... citenye gini, petang tadi dik neesz rase lapo, dgn duit yg berkepuk kat purse ni (maklom la arini gaji) dik neesz decide nak makan je terus kat restoran tmpt bese dik neesz g tu...jadinye pas keje terus la dik neesz drive ke tempat yg bole membuatkn perut ni kenyang...tapi payah la pulak nak parking harini..parking penoh....cari cari cari parking, zuppp mate dik neesz tepandang kat mamat yg tgh berdiri menengok cina kedai tayar tu tukar tayar kete die..dik neesz pon terjerit la kat dlm kete 'eh, awie laaa....hahahaa'...
pastu dik neesz nampak awie melambai-lambaikn tangan kat dik neesz..hehe :)
naseb baek dik neesz bole kawal stereng tu lg, kalau x da berciom ngan tanda no entry kat tepi jalan tu dah..
x smpat pulak nk snap gamba die..kalo ada gamba baru la kukuh sket cite dik neesz ni kan? 
pastu dik neesz pon makan la dgn suke ati...hehehh..

ekceli dik neesz xdela minat bebeno ngan awie ni...kire bukan mati keras kipas (die hard fan) laa...tp dik neesz ni spisis yg cpt teruja..kalo tnampak sesape yg dikenali, ha mudah sesangat la ati ni rase teruja..hihi...
sekian, cerita dari dik neesz harini.. :)


lebih kurang gini la rambut awie tadi tp panjang sket,,pakai t-shirt ngan sua paras lutut


p/s : bab awie lambai kat dik neesz tu hanya imaginasi je...cite yg laen2 tu btol tau.. x tipu!

4 budak gojes:

Miss Ekin said...

cehh..poyo..huh.hahahaha :P

aneesz said...

jeles la tu kn.. hahaha

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

As salamm BSB memang minat giler nie kat Awie tapi KRU lagi BSB minat heeehhee

aneesz said...

minat KRU ke...dik neesz minat BSB (backstreet boys) ;p