Tuesday, April 5, 2011

huwaaaa berdebornye eden......

Assalamualaikum everybody..

debaran mula terasa..dup dap dup dap. bila kawan2 da bagitau tarikh keramat tu, hati ni x berhenti berdegup lelaju dari tadi..huuuuuuu.....


nak tau ke tarikh ape yang buat aku berdebar gila babun ni? da macam budak kecik yang tunggu tok mudim datang zasss je dah aku ni.. (macam la ada pengalaman.hehe)

ekceli, benda yang buat aku dup dap itu adalah kerana....







v





v





v





v





v





v





v





v





v





FINAL EXAM is just around the corner!!




perghhh...seram sejuk den dibueknyo.....1st paper 29 april...uwaaaaa....no more enjoyment starting today....kena KURANGKAN bermukabuku, kena KURANGKAN berblogging, KURANGKAN sesi bergayutan dengan mr. S, KURANGKAN pape yang patut dikurangkan la..maap ye kengkawan, i will rarely updating my blog....xpela, sekarang pon aku bukannya tetiap hari update entry pon kan? ada korang kesah? hehehh.....apapun, jangan la lupakan daku yang bakal berjuang di medan periksa tu nanti....doakan la supaya cik aneesz ni dapat menjawab dengan jayanya...insyaAllah..amin ya rabbal a'lamin....da setel exam nanti aku akan kasi gegarrr ini blog! cewah macam la ada citer best kan....



 humm..aku jadi macam budak pompuan ni ke nanti ha? huuu...xmo..xmo...



 atau aku jadi orang paling last keluar dewan periksa nanti? either banyak idea sangat atau idea da stuck kat otak..hehe


tapi aku harap aku bole dapat macam girl kat bawah ni..

  senyum lebar tu....

*gambar ehsan incik gugel



okeh la, ada masa nanti aku jenguk2 blog korang sume okeh? one by one.. aku da cakap, i am blogwalker, not blogrunner... so, daa~ (^_^)



16 budak gojes:

nida husna said...

gud luck yer :)

KizZ said...

Huwaaaa!!!Tak suke tarikh keramat ni...huwaaa final

Arpiiz said...

takpe2, study dulu.. blog2 ni masa cuti boleh ganti balik..hehe

Hanny Quinn said...

Hey, Nice Blog...Feel Free To Visit Mine (^_^) http://hannyquinn.blogspot.com/

YanaMIB said...

gud luck ye..29 april tu tarikh ai akad nikah..phewww...wish me luck too..hehe =P

aneesz said...

nida husna~ tq sooooo much! :D

kizZ~ me too....tapi terpakse suka jugak....huuuu

aneesz said...

arpiiz~ tu la pasal....da merdeka nanti bole blogging sampai lebammmmm (^_^)

hanny quinn~ tq dear...okey, nanti aneesz terjah blog kamoo pulak :)

aneesz said...

YanaMIB~ thanx yana! wishing u luck too...
smoga lancar masa akad nikah nanti.. <-- pesanan ini ditujukan untuk ur future hubby..hehe

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

ehheh..samalah nana...nana lak dpt bos baru...sush da nak update blog...sama2 la kiter bz k...hehehe

Alin Marlini said...

singgah jenguk kamu disini

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

semoga berjaya dgn cemerlang dan gemilang.

cujen said...

hye salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

BESTEVER GIVEAWAY

kay_are said...

ingatkan nak kawin ke ape tadi.. rupe nye exam ye? ok!! gud luck!!! ^__^

alia said...

hei gudlak 2 u n me too..heheh
cuak siut~

aneesz said...

nana~ bos baru? kim salam kat bos ye..hehe



alin~ tq ye singgah sini.. :)

aneesz said...

BSB~ amin...insyaAllah..tq BSB :)


kay_are~ hehehh...saje kasi surprise sket....


alia~ cuak beb....gud luck 2 u 2! :)