Thursday, June 23, 2011

siap sedia

puhhh....naseb baek sempat siapkan minit mesyuarat yang da berkurun cik neesz simpan. meeting lepas tarikh 22 mei, xde mood punye pasal, semalam baru cik neesz pulun buat minit tu. n pagi ni, da pon slamat diedarkan kat sume officer kat ofis ni. sbb ape cik neesz pulun buat minit tu smlm? sebabnye pagi ni pukul 11 ada meeting. hoho. n last minit punye decision tuh. gile! mujur sempat siapkn. kalau x, harussss kena pancung. arkk!

ada makan ape eh meeting nanti? katanya da boring dengan kuih muih n nasik lemak. so, ape agaknye menunye nanti ye? pizza ke? (angan2 x hengat) ni la gayenye kalau g meeting ingat nak makan. bukannya fokus kat isi meeting.

wokeyh la, nak g touch up mana yg patot. kang ade pulak ghupe kak limah masuk meeting. selamat bekerja!

3 budak gojes:

Mohamadazhan.com said...

sesekali teringat Piza time meeting hilang juga bosan.hehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

nak g meeting ker nak g makan daaa... heeeheee

aleen aiden said...

klo boring bak sini anta kat alin.alin payah nak boring dgn makanan neh.hu3