Thursday, March 17, 2011

amanat darinya

ngantok betol rasenye lar....
baru balik dari majlis taklimat bersama orang nombor satu kat department aku ni.....
nasib baik die berucap x lama....kalau x sah2 aku dah kroihhh...kroihhh....
isi2 yang disampaikan tu ada jugak la aku persetujuinye pun....
tapi ada 1 yang buat aku x setuju tadi...ciss! ampesssss.....
katenye nak bincang ngan PM untuk jadikan jabatan kami ni CLOSE DEPARTMENT????? cisss! sengal....
abes tu sampai tua la aku kat sini? sampai bile2 la susa nak tukar ke jabatan laen? cisss lagi...

mane bole cenggitu datuk! saya nak keje jabatan laen...lagi bestt....kat sini kami ditindas!

4 budak gojes:

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

g buat aduan..hehehhe cepat2 mintak tukar la..heheheh

Oyat Ceritera said...

ngantok2 pun janji dapt mkn free...heeehhaaaa..

aneesz said...

x bole nak mintak tukar la nana....die nak buat close department...huuuu

aneesz said...

nasib baik menu tadi sodap..hehe