Friday, March 11, 2011

hari ni saya jadi SURIRUMAH ! yang kena buat keje skolah.....

cewah...suri rumah la pulak..konon je...bukannye mengemas rumah pon...
ekceli hari ni aku amik cuti...semata-mata nak siapkan assignment yang berlambak tu...
nak buat kat ofis mana sempat....mana nak sempat kalau da asyik bergosip buat koje je kan....hish, ngan datuk pengarah baru ni bizi betol la....nak toilet pon kena tahan dulu..hahahaa....

assignment yang aku tengah dok pulun buat ni pasal subjek tamadun islam.....sape pernah blaja TITAS? meh bagi korang punye assginment tu....aku nak tiru buat rujukan je... assignment ni sbenanye group project,,kitorang dapat tajuk teori kedatangan Islam ke Alam Melayu..serta kesan-kesannya.....

lecturer awal-awal lagi da warning x bagi copy paste dari internet.....so, nak x nak aku kena la baca jugak apa yang ada kat dalam buku teks tu ngan yang aku pinjam dari housemate...banyak giler nak kena baca....bese la, kalau buku-buku tamadun ni cepat aje ngantuknye...lain la kalau novel ye dak? xpela, aku cube la siapkan slow2....

ada sape2 nak tolong buat ke?nanti ana bagi 50 darham.....hehehehhh....

3 budak gojes:

BAKAWALI said...

bab2 membaca memang nana fail...dulu masa sekolah pun, sejarah?? erm...payah nak baca...heeh, tolong kacau akk je la...

aneesz said...

tolong kacau pon bole jugak...hehehe.....bole hilang tensi ngadap buku ni.. ;p

BAKAWALI said...

tahu takpe....hehehhe