Monday, March 28, 2011

my fav actor (^_^)

ehmmm...
nak cite ape ye petang2 ni...
kebetulan pulak harini x bz...
bole la menulis-nulis sket tambah entry...


hari sabtu baru ni aku dengar carta hot fm30...halemakkk...skali terdengar suare macho...
huiiiii...abg remy ku la...
hahaa....suka suka suka...
korang minat remy x? remy ishak yg macho man tu....hihihh

pada aku dia ni tersangatla lelaki melayunye....
sangat maskulin hokey...
memang taste aku ni jenis yang camtu kot...
kalo lelaki yang kulit cerah ni aku rasa cam kurang ciri-ciri lelaki je... (ni pandangan peribadi aku....yang mana2 lelaki berkulit cerah atau yang mana ada boypren berkulit cerah jangan la marah kat aku pulak..hehe)

meh la kite layan picca's abang remy ni...cuci mata sket petang2 ni...
gambar2 ni sume dicilok dari facebook die...
lets cekidaut.... (^_^)


v



v



v



v



v



v





owhh....hemsemnye abang remyku.... ;p




tengok body die....mantop kan? gile tegap..
p/s: abgku syg, u buat body u jadi camni ye..hehe




iskkk jeles i tau...u mesra-mesra ngan diana danielle ni




mansor adabi....i was there in natrah season 2.......
suke tengok remy menari dlm teater tu.. :D




upss....bawah 18 tahun sila tutup sebelah mata ye.... ;p




x hemsem la die bermisai..... x suke! x suke!




iskkk....tunjuk 'lurah dendam' pulak.... ;p




smart, maskulin, talented, macho man, hemsem...... :D




grr! sukenye haku ngan pic ni! (^_^)




keranamu abg remy, i akan pegi tengok cite cun....lakonan u ngan kakak angkat i lawaw tu... maya karin...
next, i tunggu u punye nur kasih the movie pulak....kite jumpe kat cinema okeh... (^______^)





p/s: ayah aku cakap rupe remy ishak ni ada iras abgku syg...hahaha....remy ishak yg ada iras ngan abgku syg tau...bukannye abgku syg yang ada iras ngan remy....kelas la gitu kan...;p
tapi korang sila abaikan, ayah aku memang suke meng'iras'kan orang2 dengan celebs2...heeee... :D


4 budak gojes:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

As salam,betul ker dia tgh bercinta dgn maya karin?

aneesz said...

waalaikumussalam..... x betol tu kak...die bcinte ngan aneesz... ;p

ntah la, kalo ikot kata die, die kate cite tu x btol...wallahualam...kite tunggu n lihat je eh.. :)

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

NASIB BAIK BADAN TUANNG NANA TAF GAK..HEHHE, TAK DPT REMY..DPT TUNANG NANA PUN OK LA..EHHEHE

aneesz said...

cewah.....bagus2, syukur apa yg ada....
incik abgku syg taf la jugop sket2....kalo bole nak request tambah taf lagi sket... ;p