Monday, March 28, 2011

ku pikirkan cobaan....rupenye betol2!

Assalamualaikum......


aduiiii....rasa nak gugur jantung i pepagi neh...
bos i ni da jadi agen cari jodoh ke hape eh?
bole pulak pepagi lagi die tanye aku...
'nis, u da ada yang punya ke....i bukan ape, ada orang mintak tolong i tanyakan u...'
gulp! tercekik i dibuatnye tau... ku pikirkan rumours yg disampaikan sorang pegawai last week tu main2 je....
aduii x sangka pulak ini cerita benar! hohooooo.....

aku pon tanpa pikir panjang, jawab dengan yakinnya
'hehehe...(cover gemuruh kat jiwa).. puan da jadi agen cari jodo ke... haha..'

die kata
'eh, betol ni...ada orang mintak i tanya pasal u....dia nak kat u...'

aku gulp lagi...hohoo..
'ishh xpela puan, saya da ada steady bf da...hehe....memalu kucen'

dia balas
'yeke ni.....kalu u solo lagi i bagitau la sapa orangnya...tapi kalau u da ada boypren, i x bagitau la...hehe'
'tapi klu yg i bole bagi, die tu orang ofis ni jugak....' die sengih2

dalam ati aku
'aku da tau la sape orang tu...xpe2, xyah bagitau...kang kecoh pulak kat opis ni ha....'

aku reply kat bos
'xpela puan, saya da ada dah.....muktamad!hehe..'





huwaaaa....takot....
incik abangku sayang! jom la kite kawen cepat! i xmau anasir2 camni datang lagi..... (T_T)

tapi i takot nak kawen..hehehh....cemane tu?




ehsan gugel



*penggunaan kata ganti bahasa diri carca marba sebab i pon tengah carca marba skrg ni...harap maklom

4 budak gojes:

Miss_Yanfie (,")(",) said...

wawawawa....steady meady!!!

abg sayangggg...cepatla masuk minang I?! U x takut ke nanti I dikebas orangggg..... ^_^

aneesz said...

hahaa....i takot ni...u x takut ke bang?kehkehkehh,,,, ;p

laDieS inTaN said...

siapakah org itu???? adakah......
hahahahaha..nnt bleh story mory ngan aku ek,hahaha..b'gosip nie aku suker,hehehe..

aneesz said...

orang itu bukanla giant atau sinyu ye....harap maklom...hahaha